Over mij

Tijdens mijn werk in verschillende ziekenhuizen werd ik meer en meer geraakt door de invloed die leefstijl heeft op onze gezondheid. Het werd mij duidelijk dat ik daar “iets” mee wilde doen.

Coachen doe je echter niet zomaar, daar heb ik een erkende post hbo opleiding voor gevolgd, uitgebreid met diverse aanvullende trainingen en ik ben aangesloten bij de branchevereniging (BLCN). De drie onderdelen waar ik met mijn cliënten mee aan de slag ga zijn voeding, coaching en beweging. Voor de één ligt het accent meer op voeding, voor de ander meer op coaching of beweging. De som van deze drie delen is samen meer dan het geheel.

Mijn drie kinderen en sporten zijn mijn passies, die mij ruim 10 jaar geleden andere inzichten en een fitter lijf brachten. Gewassen en geschrobd door wat het leven mij gaf, met daarnaast onverwachtse afslagen, ben ik ervan overtuigd dat er altijd een passende(r) route te vinden is. In kleine stapjes en denkend in oplossingen jezelf sterker maken, daar geloof ik in, dan komen de grote stappen vanzelf. Een mens is enorm (veer)krachtig weet ik nu! 

In Je Vel

Meer dan de helft van de ziekten zijn omkeerbaar

“Er ging een wereld voor me open toen ik begreep dat we meer dan de helft van de ziekten kunnen voorkomen!”
Inmiddels ben ik vanuit mijn interesse in de mens achter de mens en in positieve gezondheid, opgeleid tot Post Hbo geregistreerd Leefstijl- en Vitaliteitscoach. 

Ook wanneer je al van alles hebt geprobeerd, geloof ik erin dat er toch vaak een nieuwe route is en ben ik ervan overtuigd dat Lekker In Je Vel zitten het beste cadeau is dat je jezelf kunt geven. 

Geen verplichte “oplossingen” of diëten, maar ontdekken wat bij jou past en voor jou haalbaar is, daar ga ik voor.

Zie jij de bomen of het bos?

Gun jij jezelf een korte APK van hoe jouw leven ervoor staat? Leuk als je vrijblijvend contact opneemt, dan ontdekken we samen nieuwe routes en kansen.

– Lisette de Boer –

Contact

“Confronteer jezelf met het moeilijke zolang het nog makkelijk is”! Laten we kennismaken. Een intake gesprek is bovendien altijd kosteloos.

Aangesloten bij BLCN
Geregistreerd KABIZ